DinkelSurvivalRun

Informatie

Voor deelnemers

Bekijk relevante informatie voor deelnemers, zoals de starttijden.

Bekijk informatie

De route

We hebben 2 routes, een korte van 8km en een middellange van 14km.

Bekijk de route

Categorieën

Je kan je aanmelden voor verschillende categorieën. Een 8km en 14km wedstrijd en een 8km familierun.

Categorieën

Wat is een survivalrun?

Survivalrun is een veelzijdige buitensport, die hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Want naast het lopen en de hindernissen speelt ook de ‘strijd tegen de elementen’ een belangrijke rol. Water, wind en temperatuur kosten extra kracht tijdens een survivalrun. En survivalrun gaat altijd door: zomer en winter!

Tijdens een survivalrun leg je een grotendeels onverhard parcours hardlopend af. Paden, sloten, bossen, weilanden en af en toe een stukje asfalt. Onderweg neem je natuurlijke en opgebouwde hindernissen. Natuurlijke hindernissen zijn bijvoorbeeld duikers, omgevallen bomen en water. De opgebouwde hindernissen kunnen balken, netten, touwen, pakladders en allerlei combinaties ervan zijn. Ook boogschieten, houthakken en kajakken kun je tegenkomen tijdens een survivalrun.

Lees meer op de site van de Survivalrun Bond

De organisatie

De Dinkel Survival Run wordt georganiseerd door een groep enthousiaste leden van de survivalrun vereniging de Dinkel Survival Runners uit Losser.

Begin 2022 zijn de eerste concrete plannen begonnen om een eigen run te gaan organiseren. Op deze manier willen wij het dorp Losser verder kennis laten maken met deze mooie sport, en mede survivalrunners uit Nederland en Duitsland kennis laten maken met ons mooie dorp en omgeving.

Het bestuur

Met zijn zessen vormen wij de hoofdorganisatie en coördinatie van de Dinkel Survival Run. Uiteraard kunnen wij het niet doen zonder de ondersteuning van alle vrijwilligers en leden van onze vereniging.

Contact

Je kan ons bereiken via run@dinkelsurvivalrun.nl

E-mail ons

Gegevens

KVK: 88627454
IBAN: NL85 BUNQ 2082 9550 01
Postadres: Talmaplein 42, 7586EJ Overdinkel