DinkelSurvivalRun

Op zaterdag 24 februari organiseren de DinkelSurvivalRunners een survivalrun door Losser. Voor wedstrijdlopers uit heel Nederland, maar ook voor alle recreatieve lopers die een uitdaging aan willen gaan.

De start en finish locatie zullen plaats vinden op het gemeente plein waar een spectaculaire eindhindernis voor de deelnemers en toeschouwers klaar zal staan.

Om de wedstrijd een groot succes te maken en de deelnemers een onvergetelijke ervaring te bieden zijn wij op zoek naar sponsoren.

Middels een sponsorpakket kunt u kiezen welke sponsoring het best bij u past.

Heeft u interesse om sponsor te worden? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Mail naar sponsoren@dinkelsurvivalrun.nl.

Spandoeken

Bij spandoeken gaan wij er van uit dat een eigen spandoek wordt aangeleverd. Mocht die er niet zijn, dan kunnen wij die voor een meerprijs leveren. De spandoeken zullen opgehangen worden rond de start/finish locatie.

Bij deze prijzen gaan wij er van uit dat de spandoeken door de sponsor worden aangeleverd.

1 jaar3 jaar
3 spandoeken€100,-€250,-
6 spandoeken€175,-€425,-

Shirtsponsoring

Bij een survivalrun krijgen alle deelnemers een shirt dat ze tijdens de run aanhebben, hierop staat onder andere het startnummer gedrukt. Daarnaast is er ruimte voor sponsoren. Let op: hiervoor is beperkte ruimte, dus wees snel!

1 jaar3 jaar
Voorkant shirt€250,-€600,-
Achterkant shirt€200,-€525,-
Voor- en acherkant shirt€400,-€950,-

Voorbeeldshirt

Hindernissponsor

We kunnen een hindernis naar uw bedrijf vernoemen. Bijvoorbeeld het “Bedrijfsnaamlaantje”. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, en om een overzicht te krijgen van de hindernissen zodat we er één vinden die bij uw bedrijf past!

1 jaar3 jaar
Hindernisnaam€250,-€600,-

Digitaal

Bij de start/finish locatie zal een scherm staan. Hierop kunnen wij een advertentie publiceren. Daarnaast kunnen we u extra uitlichten op onze website, waar alle deelnemers zich moeten aanmelden.

1 jaar3 jaar
Advertentie op de website€100,-€225,-
Advertentie op tv-scherm€100,-€225,-